0
Winkelmand

Captains dinner

Probeer ook eens captains dinner!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Giet de kapucijners af, spoel er koud water over en laat ze uitlekken. Bak de spekblokjes licht krokant in een wok of hapjespan. Schep ze uit de pan.
  2. Verhit de margarine of olie en fruit hierin de ui lichtbruin. Voeg peper, zout en tomatenpuree toe en bak nog 2 minuten.
  3. Schep de kapucijners en de helft van de spekblokjes erdoor en verwarm zonder te koken.
  4. Serveer het gerecht met schaaltjes met augurk, sjalot, piccalilly, appelcompote, de overige spekjes en zilveruitjes.

Ingrediënten

4 personen

1 pot kapucijner à 710 g

200 mager gerookt spek in blokjes

2 eetlepels vloeibare boter

2 zonnebloemolie

2 uien gesnipperd

1 blikje tomatenpuree à 70 g

4 augurken in plakjes

4 sjalotjes gesnipperd

4 eetlepels piccalilly

1 potje appelcompote à 360 g

4 eetlepels zilveruitjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Kapucijners product photo
g'woon Kapucijnersg'woon Kapucijners 800gr1,89
Alternatief
1
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjes product photo
Slagerskwaliteit gerookte spekreepjesSlagerskwaliteit gerookte spekreepjes3,79
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerd product photo
g'woon Tomatenpuree dubbel geconcentreerdg'woon tomatenpuree dubbel geconcentreerd 70gr0,35
Alternatief
1
g'woon Augurken fijn zoetzuur product photo
g'woon Augurken fijn zoetzuurg'woon Augurken fijn zoetzuur 330gr0,99
Alternatief
1
Sjalotten product photo
SjalottenSjalotten 400g0,89
Alternatief
1
Kühne Piccalilly product photo
Kühne PiccalillyKühne Piccalilly Traditionele 360 g0,89
Alternatief
1
8710624282455 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Zilveruitjes zoetzuur product photo
g'woon Zilveruitjes zoetzuurg'woon Zilveruitjes zoetzuur 670gr1,20
Alternatief
1

Niet beschikbaar

vloeibare boter
Geen product gevonden

Alternatief