0
Winkelmand

Penne carbonara met spekjes, spinazie en kastanjechampignons

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereid de penne volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Hak de peterselie fijn en rasp de parmezaanse kaas.
  3. Bak de spekjes 3 minuten in een koekenpan. Voeg de kastanjechampignons toe en bak 3 minuten mee. Voeg vervolgens de pastasaus toe. Roer beetje bij beetje de spinazie door de saus en laat slinken.
  4. Voeg de penne bij de saus en meng door elkaar. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Garneer met vers geraspte parmezaanse kaas en peterselie.

Ingrediënten

4 personen

300 gram penne

300 gram bladspinazie

500 gram (kastanje)champignons

200 gram gerookte spekreepjes

470 gram Pastasaus Carbonara Grand’Italia

75 gram geraspte parmezaanse kaas

0.5 stuk krulpeterselie

Ingrediënten

Voor 4 personen

Grand'Italia Pasta penne tradizionali product photo
Grand'Italia Pasta penne tradizionaliGrand'Italia Penne Tradizionali 500 g1,49
Alternatief
1
Hak Bladspinazie product photo
Hak BladspinazieHak Spinazie 330 g pot1,59
Alternatief
1
8710725043030 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,79
Alternatief
1
Grand'Italia Carbonara product photo
Grand'Italia CarbonaraGrand'Italia Carbonara 400 g3,09
Alternatief
2
8717389129162 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief