0
Winkelmand

Caribische kippenvleugels met gember-honingsaus

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC. Meng de kippenvleugels met de arachideolie, paprikapoeder, zout en peper.
  2. Verdeel de kip over de bakplaat en rooster circa 20 minuten in het midden van de oven. Keer de kippenvleugels halverwege een keer om.
  3. Meng intussen de ingrediënten voor de saus met 100 ml water, verwarm en laat zachtjes inkoken tot een dikke saus. Breng op smaak met zout en peper. Serveer deze saus bij de kippenvleugels.

Ingrediënten

6 personen

1 kilogram kippenvleugel

3 eetlepels arachideolie

1 theelepel paprikapoeder

voor de saus

3 eetlepels honing

2 sinaasappels sap

2 eetlepels tomatenketchup

2 eetlepels tamarindepasta
of
2 eetlepels citroensap
of
2 eetlepels azijn

1 verse gember geschild, geraspt, ca. 6 cm

2 eetlepels rodewijnazijn

Ingrediënten

Voor 6 personen

Scharrel kipkluifjes product photo
Scharrel kipkluifjesScharrel kipkluifjes3,36
Alternatief
2
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
Verstegen Paprikapoeder mild product photo
Verstegen Paprikapoeder mildVerstegen paprikapoeder mild 38 g Pot1,95
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Handsinaasappelen product photo
HandsinaasappelenCOOP Handsinaasappel maat 3/4/52,89
Alternatief
1
Heinz Tomatenketchup Top Down product photo
Heinz Tomatenketchup Top DownHeinz Ketchup Tomato 460 g Fles1,85
Alternatief
1
Patak's Madras product photo
Patak's MadrasPatak's kruidenpasta Madras 165g2,29
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Bio+ Natuurazijn product photo
Bio+ NatuurazijnBio+ natuurazijn 1l fles0,99
Alternatief
1
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,25
Alternatief
1

Niet beschikbaar

rodewijnazijn
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
405
Koolhydraten
13
Vetten
25
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0.1
Suiker
0