0
Winkelmand

Carpaccio met krokante knoflook van René Pluijm

'Zo’n delicaat stukje vlees, daar doe je zo min mogelijk mee, alleen een beetje opwaarderen…', vindt René Pluijm. 'Door de knoflook te frituren verliest het wat kracht en krijgt het die onweerstaanbare bite.' Top! van Coop-product: authentieke carpaccio

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de knoflook in flinterdunne plakjes, frituur deze in de olie en laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Maak een dressing van de overige ingrediënten. Leg de carpaccio op platte borden en sprenkel er wat dressing overheen.
  3. Leg op het laatste moment de gefrituurde knoflook erop voor de bite.

Ingrediënten

6 personen

2 pakjes Top! van Coop authentieke carpaccio

2 teentjes knoflook

0.25 liter neutrale olie om in te frituren

0.5 citroen

2 druppels worcestershiresaus

2 druppels Tabasco pepper sauce

Ingrediënten

Voor 6 personen

Trots van Coop Authentieke carpaccio product photo
Trots van Coop Authentieke carpaccioAuthentieke Carpaccio van 100% rundvlees met kaas, pesto en pijnboompitten.3,69
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogKnoflook droog1,19
Alternatief
1
g'woon Frituurvet vloeibaar product photo
g'woon Frituurvet vloeibaarg'woon Vloeibaar Frituurvet 3l5,99
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
11210008250 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
11210607729 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief