0
Winkelmand

Carpaccio-rolletjes met ricotta

Combineer deze kerstklassieker eens met ricotta en zongedroogde tomaatjes.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Roer de ricotta los tot deze smeuïg is en breng op smaak met de olijfolie en peper.
  2. Maak de rucola in een losse kom aan met de dressing die in de verpakking van de carpaccio zit. Snijd de zongedroogde tomaten in kleine stukjes.
  3. Uit 1 pak rundercarpaccio kunnen 4 rolletjes gemaakt worden: Neem 3 plakjes carpaccio voor 1 rolletje, maak los van elkaar en leg overlappend op elkaar op een snijplank. Lepel op elk plakje wat van de ricotta, de aangemaakte rucola en de zongedroogde tomaten. Strooi de kaas en de geroosterde pijnboompitten er over. Rol het vlees voorzichtig op en zet eventueel vast met een cocktailprikker.

Ingrediënten

4 personen

150 gram ricotta

1 eetlepel olijfolie met knoflook

200 gram Top! van Coop authentieke carpaccio

40 gram rucola

50 gram zongedroogde tomaten

Ingrediënten

Voor 4 personen

Ricotta product photo
RicottaGalbani ricotta 250 gr2,45
1
Monini Olijfolie Met Knoflook product photo
Monini Olijfolie Met KnoflookMonini olijfolie knoflook & chili 250 milliliter4,41
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke carpaccio product photo
Trots van Coop Authentieke carpaccioAuthentieke Carpaccio van 100% rundvlees met kaas, pesto en pijnboompitten.3,69
Alternatief
2
Rucola product photo
RucolaUnbranded Rucola sla 75 GRM VERPAKT1,00
Alternatief
1
g'woon Zongedroogde tomaten product photo
g'woon Zongedroogde tomatenG'woon Zongedroogde tomaten op zonnebloemolie 280g0,89
Alternatief
1

Alternatief