0
Winkelmand

Carpaccio van rookvlees met boontjessalade

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Snijd de boontjes in de lengte een keer door en kook ze in circa 3 minuten beetgaar. Spoel ze af met koud water en laat ze goed uitlekken.
  2. Klop van de mosterd, azijn en olie een gladde dressing en breng op smaak met zout en peper. Schep het merendeel van de dressing samen met de verse kruiden door de boontjes en laat even intrekken.
  3. Verdeel het rookvlees over 4 platte borden en bestrooi met reepjes augurk.
  4. Besprenkel het vlees met de overgebleven dressing. Schep in het midden van het bord een mooi bergje boontjessalade. Serveer direct.

Ingrediënten

4 personen

200 gram sperziebonen afgehaald

1 theelepel scherpe mosterd

1 eetlepel balsamicoazijn

2 eetlepels walnootolie
of
2 eetlepels olijfolie

200 gram runderrookvlees (vleeswaren)

6 zoetzure augurkjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

Sperziebonen product photo
SperziebonenUnbranded Sperziebonen 200 GRM VERPAKT1,89
Alternatief
1
Marne Dijon mosterd scherp product photo
Marne Dijon mosterd scherpDijon mosterd 235 gr0,85
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8710863034198 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Coop Runderrookvlees product photo
Coop RunderrookvleesRunderrookvlees mild gezouten2,49
Alternatief
2
Kühne Augurkenblokjes product photo
Kühne AugurkenblokjesKühne Augurken Blokjes 330 g1,05
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
125
Koolhydraten
4
Vetten
6
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
12
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0