0
Winkelmand

Carpaccio van rosbief

Een heerlijk Italiaans recept voor carpaccio van rosbief.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan in enkele druppels olijfolie lichtbruin. Schep ze uit de pan.
  2. Verdeel de sla over de borden. Leg er de plakjes rosbief bovenop. Besprenkel met olijfolie en citroensap.
  3. Garneer met feta, pijnboompitten en uit het bakje geknipte tuinkers.

Ingrediënten

4 personen

2 eetlepels pijnboompitten

4 eetlepels extra vergine olijfolie

0.25 krop ijsbergsla in smalle reepjes

200 gram rosbief in dunne plakken

1 eetlepel citroensap

100 gram feta in blokjes

1 bakje tuinkers

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Pijnboompitten product photo
g'woon Pijnboompitteng'woon Pijnboompitten2,58
Alternatief
1
8710624027865 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Ijsbergsla product photo
IjsbergslaIjsbergsla0,99
Alternatief
1
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbief product photo
Trots van Coop Authentieke gegrilde rosbiefGegrilde rosbief2,79
Alternatief
2
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Arla Apetina naturel plakken product photo
Arla Apetina naturel plakkenArla Apetina naturel plakken1,95
Alternatief
1
Bio+ Tuinkers product photo
Bio+ TuinkersBio-Tuinkers1,00
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
185
Koolhydraten
2
Vetten
13
Verzadigde vetten
5
Eiwitten
19
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0