0
Winkelmand

Carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen

Probeer eens deze carpaccio van stoofperen, camembert en amandelen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin.
  2. Snijd de stoofperen in zeer dunne plakjes en verdeel ze dakpansgewijs over 4 borden. Roer de honing los met de balsamico en druppel over de peren.
  3. Snijd de camembert in 12 blokjes en leg deze op de peer. Bestrooi met peper en de geroosterde amandelen.

Ingrediënten

4 personen

20 gram amandelschaafsel

0.5 basisrecept stoofperen

1 eetlepel honing

1 theelepel balsamicoazijn

200 gram camembert

Ingrediënten

Voor 4 personen

Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
8713893182877 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1
8717389314346 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
365
Koolhydraten
39
Vetten
14
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
14
Vezels
2
Zout
1
Suiker
0