0
Winkelmand

Casselerrib met appel en uiensaus

Een heerlijk Duits recept voor casselerrib met appel en uiensaus.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak de appelparten in circa 4 minuten aan beide kanten goudbruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm.
  2. Voeg zonodig een extra klontje boter toe en bak de casselerrib circa 3 minuten per kant. Neem uit de pan en houd eveneens warm.
  3. Laat de ui met de majoraan in het braadvet goudbruin fruiten. Giet de room en het appelsap in de pan en laat kort koken.
  4. Breng de saus op smaak met zout en peper en bind desgewenst met allesbinder of aangeroerde maïzena.
  5. Verdeel de appelparten over de casselerrib en geef de uiensaus er apart bij.

Ingrediënten

4 personen

25 gram boter

2 appels geschild, in parten

4 plakken casselerrib à 125 g

2 uien in ringen

1 theelepel majoraan

100 milliliter kookroom

150 milliliter appelsap

allesbinder (naar smaak toevoegen)
of
maizena (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
85862 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8712200085283 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624205287 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Appelsap fles product photo
g'woon Appelsap flesg'woon Appelsap 1,5l1,79
Alternatief
1
Honig Allesbinder product photo
Honig AllesbinderHonig Allesbinder 200 g Doos1,09
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1

Niet beschikbaar

casselerrib
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
21
Vetten
17
Verzadigde vetten
9
Eiwitten
24
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0