0
Winkelmand

Ceviche van kabeljauw

Probeer eens deze ceviche van kabeljauw!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kabeljauw met een scherp lang mes in dunne plakjes (dit gaat het best als je het mes een beetje schuin op de vis zet). Leg de plakjes op een platte schaal en schenk het limoensap erover. Laat afgedekt in de koelkast minimaal 15 minuten marineren. (Door het zuur van het limoensap gaart de vis.)
  2. Giet wat van het limoensap af. Bestrooi de vis met wat grof gemalen zout, de Spaanse peper, gember en het kokosschaafsel.

Ingrediënten

4 personen

200 gram kabeljauwfilet zonder graten, zonder vel

2 limoenen uitgeperst

0.25 Spaanse peper in dunne ringetjes

1 stuk verse gember geschild, geraspt, ca. 1 cm

0.5 kokosnoot geschaafd
of
50 gram kokosrasp

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725022189 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Limoenen product photo
LimoenenVerpakt per 3 stuks. Fairtrade1,29
1
8718836086823 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Gember gemalen product photo
Verstegen Gember gemalenVerstegen gember gemalen 26 g Pot2,49
Alternatief
1
g'woon Chocolade kruitnoten mix product photo
g'woon Chocolade kruitnoten mixg'woon Chocolade kruitnoten mix1,49
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
135
Koolhydraten
5
Vetten
8
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0