0
Winkelmand

Champignons in kruidenboter

Een heerlijk Europees recept voor champignons in kruidenboter.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd een klein stukje van de steeltjes van de champignons.
  2. Verhit de kruidenboter in een koekenpan en bak de champignons ongeveer 5 minuten op een matig hete stand. Schep de champignons tijdens het bakken regelmatig door de boter.
  3. Bak de champignons even mee. Schep de champignons in een kom of schaaltje. Steek in elke champignon een cocktailprikker.
  4. Strooi peterselie over de champignons en dien warm op.

Ingrediënten

4 personen

250 gram grote champignons schoongeveegd

50 gram kruidenboter

1 teentje knoflook uitgeperst

2 eetlepels peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725005649 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Kruidenboter product photo
Melkan KruidenboterMelkan Kruidenboter 100gr0,99
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
105
Koolhydraten
0
Vetten
10
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0