0
Winkelmand

Champignons met blauwe kaas en radijs

Probeer eens deze champignons met blauwe kaas en radijs!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwijder de steeltjes van de champignons. Klop een dressing van de olie, het citroensap en zout en peper naar smaak. Bestrijk de champignons met de dressing en laat circa 15 minuten intrekken.
  2. Leg de champignons op een schaaltje. Verdeel de mascarpone over de champignonholtes.
  3. Bestrooi met de roquefort en garneer met radijs. Maal er wat peper over.

Ingrediënten

12 personen

100 gram (kastanje)champignons schoongeveegd

3 eetlepels olijfolie

2 eetlepels citroensap

50 gram mascarpone

50 gram roquefort

4 radijsjes in partjes

Ingrediënten

Voor 12 personen

8710725043030 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Lemondor Citroensap product photo
Lemondor CitroensapLemon Plus lemon juice with flavoured oil 125 ml0,99
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
2306740000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710725023070 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
60
Koolhydraten
1
Vetten
6
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0