0
Winkelmand

Champiñones con ajillo

Probeer eens deze champiñones con ajillo!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bak in een de olijfolie de hele champignons op hoge stand mooi bruin. Bestrooi ze met wat zout en de knoflook.
  2. Bak nog een paar minuten en blus alles af met de sherry of witte wijn. Laat op hoge stand even koken en bestrooi op het laatste moment met de peterselie. Lekker met brood of toast.

Ingrediënten

4 personen

500 gram champignons schoongeveegd

1.5 eetlepels olijfolie

2 teentjes knoflook gesnipperd

2 eetlepels droge sherry
of
2 eetlepels witte wijn

1.5 eetlepels platte peterselie fijngehakt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Witte champignons product photo
Witte champignonsCoop - fijn 250g0,99
Alternatief
2
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Copias Sherry medium product photo
Copias Sherry mediumCopias Sherry Medium Dry3,49
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1
Platte peterselie product photo
Platte peterseliePlatte peterselie0,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
65
Koolhydraten
1
Vetten
4
Verzadigde vetten
1
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0