0
Winkelmand

Chili-korianderdressing

Maak gemakkelijk en snel, heerlijke chili-korianderdressing.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de ciderazijn of wittewijnazijn met de rode peper, de komijnpoeder (djinten) en zout. Klop er geleidelijk de arachide- of zonnebloemolie door.
  2. Roer vlak voor gebruik de fijngehakte koriander erdoor. Lekker bij Mexicaanse gerechten met bonen of mais, kip en witvis.

Ingrediënten

4 personen

50 milliliter ciderazijn
of
50 milliliter wittewijnazijn

1 rode peper fijngehakt, zonder zaadjes

0.5 theelepel komijnpoeder (djinten)

150 milliliter arachideolie
of
150 milliliter zonnebloemolie

1 bosje koriander

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Appelazijn product photo
g'woon Appelazijng'woon appelazijn 250ml1,12
1
g'woon Witte wijnazijn product photo
g'woon Witte wijnazijng'woon witte wijnazijn 250ml1,00
Alternatief
1
Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
Verstegen Komijnzaad gemalen product photo
Verstegen Komijnzaad gemalenVerstegen Komijnzaad gemalen 37 g Pot2,25
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,59
Alternatief
1
Verse koriander product photo
Verse korianderKoriander 15g1,15
Alternatief
1

Alternatief