Bereiding
Ingrediënten
Bereiding
- Pel de ui en de knoflook en snijd ze fijn.
- Was de paprika's en de peper en snijd ze in stukjes.
- Fruit de ui en de knoflook met de komijn, paprikapoeder en kaneel zacht in de olie.
- Voeg het gehakt, de paprika's, de peper en de tomatenblokjes toe en laat dit 15 minuten zacht sudderen.
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Spoel de kidneybonen in een zeef af. Warm de kidneybonen mee in de tomatensaus.
- Snijd de halve limoen in partjes.
- Was de koriander en knip het grof.
- Geef de chili met de rijst, een partje limoen en strooi er koriander over.
Ingrediënten
2 personen
Voedingswaarde
- Energie
- 666.74
- Koolhydraten
- 86.09
- Vetten
- 17.45
- Verzadigde vetten
- 2.86
- Eiwitten
- 30.05
- Vezels
- 23.76
- Zout
- 1.58
- Suiker
- 13.74