0
Winkelmand

Chilichutney voor bij vlees en kaas

Probeer eens deze chilichutney voor bij vlees en kaas!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 250°C. Leg de pepers en paprika's op een bakplaat en wrijf ze in met een beetje olie. Bak ze hoog in de oven tot ze donkerbruin zijn en draai ze dan om. Bak de andere kant ook bruin en leg ze in een afgesloten schaal of pan om af te koelen.
  2. Pel de pepers en paprika's en snijd de zaadlijsten eruit. Snijd het vruchtvlees fijn. Verwarm de olie in een grote pan met dikke bodem en roerbak de uien in circa 10 minuten tot ze lichtbruin en zacht zijn.
  3. Voeg de gehakte pepers en paprika en de rest van de ingrediënten toe en laat op lage stand zachtjes koken tot het geheel dik en stroperig is geworden.
  4. Doe de chutney over in brandschone glazen potten en sluit ze af. Keer ze om en laat ze afkoelen. De chutney kan in de koelkast enige tijd worden bewaard.

Ingrediënten

8 rode pepers vers

6 rode paprika's

4 eetlepels olijfolie

2 middelgrote uien gesnipperd

2 laurierblaadjes

1 kaneelstokje

75 gram rietsuiker

100 milliliter balsamicoazijn

Ingrediënten

Voor 0 personen

Coop Rode peper product photo
Coop Rode peperCoop Rode peper1,00
Alternatief
1
3491 product photo
Alternatief
6
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Laurier product photo
Verstegen LaurierVerstegen Laurier 2 g zakje1,33
Alternatief
1
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,94
Alternatief
1
Monini Balsamico azijn product photo
Monini Balsamico azijnMonini azijn Balsamico Wijn 250 milliliter2,87
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
525
Koolhydraten
74
Vetten
21
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0