0
Winkelmand

Chinese groenten uit de wok

Probeer ook eens Chinese groenten uit de wok!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en fruit de gesnipperde uien zacht en glazig. Schep de ui uit de wok.
  2. Verhit weer 2 eetlepels zonnebloemolie in de wok en roerbak het met zout en peper bestrooide vlees bijna gaar.
  3. Voeg paksoi, knoflook en bouillon toe. Breng de bouillon aan de kook en laat de paksoi in enkele minuten beetgaar worden.
  4. Roer de gefruite uisnippers, de sesamolie, taugé en garnalen erdoor. Verwarm alles even door. Verdeel over de borden.

Ingrediënten

4 personen

4 eetlepels zonnebloemolie

2 uien gesnipperd

400 gram hamlappen in blokjes

750 gram paksoi in repen

2 teentjes knoflook geperst

250 milliliter vleesbouillon

1 eetlepel sesamolie

100 gram taugé

100 gram garnalen gepeld, gekookt

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Zonnebloemolie product photo
g'woon Zonnebloemolieg'woon Zonnebloemolie1,75
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Hamlap 2 stuks product photo
Hamlap 2 stuksVa-hamlap 2 st2,95
Alternatief
2
Paksoi product photo
PaksoiUnbranded Paksoi los1,15
1
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,19
Alternatief
1
Royal Mail Sesamolie product photo
Royal Mail SesamolieRoyal Mail sesamolie 125ml2,49
Alternatief
1
Taugé product photo
TaugéUnbranded Taugé 200 GRM VERPAKT1,27
Alternatief
1
8710624274986 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
305
Koolhydraten
6
Vetten
16
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
31
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0