0
Winkelmand

Chinesekoolrolletjes met vis en kokos

Probeer ook eens deze Chinese koolrolletjes met vis en kokos!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de stronk van de kool en maak de bladeren los. Spoel ze af en leg ze plat op elkaar. Leg er een doek over en verzwaar met een plank om de bladeren mooi plat te krijgen.
  2. Maak intussen de vulling: fruit de currypasta 1 minuut op een lage stand en giet de kokosmelk erbij. Laat even inkoken.
  3. Roer de vis erdoor en laat op een lage stand in circa 10 minuten gaar worden. Laat afkoelen en schep de bosuitjes erdoor.
  4. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg 8 grote koolbladeren naast elkaar en verdeel de saus erover. Leg er 8 iets kleinere bladeren op en bestrooi met wat zout. Rol ze samen stevig op en leg ze tegen elkaar aan in een ovenschaal.
  5. Giet een paar eetlepels water over de rolletjes en dek af met aluminiumfolie. Stoom de rolletjes in de oven in circa 20 minuten gaar.
  6. Lekker met (wilde) rijst.

Ingrediënten

4 personen

1 Chinese kool

1 eetlepel milde Indiase currypasta

200 milliliter kokosmelk

600 gram witvisfilet in blokjes

1 bosje lente-/bosuitje in ringetjes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8715459236161 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8711741353660 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
8710624217150 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3545 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
250
Koolhydraten
5
Vetten
11
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
30
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0