0
Winkelmand

Chinese koolstamppot met spekjes

Probeer ook eens deze Chinese koolstamppot met spekjes!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in circa 20 minuten gaar.
  2. Wel de nasikruiden in een beetje warm water.
  3. Verhit de olijfolie. Bak hierin de bosui, knoflook en spekblokjes.
  4. Schep de Chinese kool, nasikruiden, kerriepoeder en ketjap erdoorheen en roerbak nog 5 minuten.
  5. Stamp de gare aardappelen fijn tot puree en schep het koolmengsel er doorheen.

Ingrediënten

4 personen

750 gram kruimige aardappels geschild, in parten

1 zakje nasikruiden

2 eetlepels olijfolie

2 lente-/bosuitjes in ringetjes

1 teentje knoflook gesnipperd

200 gram mager gerookt spek in blokjes

0.5 Chinese kool in repen

0.5 eetlepel kerriepoeder

1 eetlepel ketjap manis

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kruimige aardappelen groen product photo
Kruimige aardappelen groenKruimige aardappelen groen3,99
Alternatief
1
8713344001603 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3545 product photo
2
Momenteel niet beschikbaar
Knoflook droog product photo
Knoflook droogknoflook 2 stuks1,19
Alternatief
1
Spekreepjes gerookt duo product photo
Spekreepjes gerookt duoCoop Spekreepjes Gerookte 0.250 kg Tray3,79
Alternatief
1
8715459236161 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kerriepoeder product photo
g'woon KerriepoederG'woon Kerriepoeder 48 gram0,86
Alternatief
1
Ketjap Manis product photo
Ketjap ManisA ketjap manis kentel no.1 500 ml can1,89
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
440
Koolhydraten
42
Vetten
21
Verzadigde vetten
7
Eiwitten
17
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0