0
Winkelmand

Choco-amandelrotsjes met cranberry's en zeezout

Probeer deze heerlijke combinatie van choco-amandelrotsjes met cranberry's en zeezout eens uit!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Roer de amandelen en cranberry's door de chocolade en schep met een lepel hoopjes op een stuk bakpapier.
  3. Bestrooi met een klein beetje grof zeezout en zet minimaal 2 uur in de koelkast. Lekker bij de koffie.

Ingrediënten

4 personen

200 gram pure chocolade in blokjes

100 gram amandelen gehakt

50 gram gedroogde cranberry's

grof zeezout (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2
Geroosterde amandelen ongezouten product photo
Geroosterde amandelen ongezoutenGeroosterde amandelen ongezouten3,49
Alternatief
1
g'woon Cranberry's product photo
g'woon Cranberry'sG'Woon cranberry 175 gram1,13
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1

Alternatief