0
Winkelmand

Choco-fudgesaus met zeezout

Probeer eens deze choco-fudgesaus met zeezout!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten in een pannetje en breng al roerend aan de kook.
  2. Laat circa 10 minuten zachtjes koken op een lage stand.
  3. Neem de pan van de warmtebron en schenk de saus in een afsluitbare pot. Laat helemaal afkoelen.
  4. Bewaar de saus in de koelkast en verwarm voor gebruik.

Ingrediënten

180 milliliter slagroom

150 gram rietsuiker

50 gram boter

0.5 theelepel grof zeezout

1 eetlepel cacaopoeder

Ingrediënten

Voor 0 personen

Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Caribbean Gold Ruwe rietsuiker product photo
Caribbean Gold Ruwe rietsuikerCaribbean Gold Sugar ruwe rietsuiker 500g zak0,94
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
1625
Koolhydraten
156
Vetten
105
Verzadigde vetten
70
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0