0
Winkelmand

Chococake in een mok

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng het bakmeel met de cacao en suiker in de mok.
  2. Voeg het ei, de melk en de olie toe en roer goed door met een vork.
  3. Roer de hagelslag erdoor. De mok mag tot maximaal 3/4 gevuld zijn.
  4. Zet de mok met het beslag 2-3 minuten in de magnetron op 900 Watt.
  5. Haal de mok eruit en laat 30 seconden nagaren.
  6. Controleer de gaarheid met een satéprikker, deze moet er droog uitkomen.
  7. Eet de cake direct uit de mok of stort deze.

Ingrediënten

4 eetlepels zelfrijzend bakmeel

2 eetlepels cacaopoeder

3 eetlepels suiker

1 ei losgeklopt

3 eetlepels melk

3 eetlepels arachideolie

2 eetlepels hagelslag

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bindy Zelfrijzend bakmeel product photo
Bindy Zelfrijzend bakmeelBindy Zelfrijzend bakmeel0,90
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie4,09
Alternatief
1
g'woon Hagelslag puur product photo
g'woon Hagelslag puurg'woon Pure Hagelslag UTZ 400gr1,69
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
715
Koolhydraten
67
Vetten
42
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
14
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0