0
Winkelmand

Chocolade-banaanmousse met kokos

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de bevroren bananen met het vanillemerg en de cacao. Voeg zoveel kokos- of sojamelk toe dat het een dikke vla wordt.
  2. Roer de kokosrasp er door en verdeel het mengsel over 2 glazen. Zet circa 1 uur in de diepvries.
  3. Klop eventueel de koude soja‘room' op. Garneer de chocolademousse met een toef sojaroom en bramen.

Ingrediënten

2 personen

2 bananen in plakjes, bevroren

1 vanillestokje opengesneden, merg eruit

2 eetlepels cacaopoeder

200 milliliter kokosmelk
of
200 milliliter sojamelk

2 eetlepels kokosrasp

125 milliliter sojaroom gekoeld

50 gram bramen om te garneren

Ingrediënten

Voor 2 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Vanille stokje product photo
Verstegen Vanille stokjeVerstegen vanille 2 g zakje4,19
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade1,99
1
Sum & Sam Kokosmelk product photo
Sum & Sam KokosmelkSum & Sam Kokosmelk 200ml0,89
Alternatief
1
Alpro Amandeldrink ongeroosterd ongezoet product photo
Alpro Amandeldrink ongeroosterd ongezoetAlpro Amandeldrink unsweetened, unroasted 1L, Tetra2,15
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Alpro cuisine soya product photo
Alpro cuisine soyaAlpro Sojaproduct om mee te koken, Cuisine, 250ml, Tetra1,35
Alternatief
1
g'woon Bramen product photo
g'woon Brameng'woon Bramen1,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
290
Koolhydraten
32
Vetten
12
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
8
Vezels
7
Zout
0.2
Suiker
0