0
Winkelmand

Chocolade borstplaat

Een heerlijk Hollands recept voor een chocolade borstplaat.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smeer de binnenkant van de vorm of de vormpjes dun in met boter. Leg de vorm(en) op een vel bakpapier.
  2. Zeef het poedersuiker, zodat alle klontjes verdwenen zijn.
  3. Verwarm de melk in een steelpan op een vrij lage stand. Roer de basterdsuiker er met een houten lepel door. Laat dit mengsel 1 minuut zachtjes koken.
  4. Haal de pan van de hittebron en roer snel de poedersuiker en de cacaopoeder erdoor.
  5. Schenk dit mengsel in de vorm of vormpjes. Laat de borstplaat afkoelen en hard worden.

Ingrediënten

4 personen

40 gram boter

100 gram poedersuiker

6 eetlepels melk

200 gram witte basterdsuiker

1 eetlepel cacaopoeder

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,89
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1.5 l Pak1,55
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
390
Koolhydraten
76
Vetten
9
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0