0
Winkelmand

Chocolade cheesecake met hazelnoten

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de springvorm in en bekleed de bodem met bakpapier. Meng de koekkruimels met de boter en 1 theelepel zout en verdeel over de bodem van de springvorm. Druk het mengsel stevig aan en zet circa 10 minuten in de oven.
  2. Meng in een keukenmachine de roomkaas, poedersuiker en hazelnootpasta tot een glad mengsel en voeg de eieren een voor een toe.
  3. Verdeel het chocolademengsel over de bodem en bestrooi met de gehakte hazelnoten.
  4. Zet de taart in het midden van de oven en bak in circa 1 uur gaar. Laat de cheesecake voor het serveren minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

Ingrediënten

8 personen

250 gram tarwebiscuitjes fijngemalen

100 gram boter in stukjes

500 gram roomkaas

60 gram poedersuiker

400 gram hazelnootpasta

3 eieren

75 gram hazelnoten gehakt

Ingrediënten

Voor 8 personen

Fruitbiscuit Appel product photo
Fruitbiscuit AppelSultana Fruitbiscuits Appel1,88
Alternatief
2
g'woon Bak & braad bewust product photo
g'woon Bak & braad bewustg'woon Bak & Braad Bewust 400ml0,92
Alternatief
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
5
Van Gilse Poedersuiker product photo
Van Gilse PoedersuikerVan Gilse Poedersuiker 250 Gram Bus0,79
1
8000500179864 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Ritter Sport Puur hele hazelnoot product photo
Ritter Sport Puur hele hazelnootDunkle Voll-Nuss1,42
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
845
Koolhydraten
61
Vetten
59
Verzadigde vetten
27
Eiwitten
16
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0