0
Winkelmand

Chocolade-frambozenijscake

Slechts 15 minuten werk voor een wow-effect.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Haal het ijs uit de vriezer en laat het ongeveer 20 minuten ontdooien.
  2. Doe de diepvriesframbozen in een steelpan met 2 à 3 eetlepels water.
  3. Laat het ongeveer 3 minuten koken, zet daarna het vuur uit en laat het afkoelen.
  4. Hak 100 gram chocolade in kleine stukjes.
  5. Bekleed de bakvorm met huishoudfolie en zorg dat er voldoende over de randen valt voor 'het deksel'.
  6. Doe eenderde van het ijs in de bakvorm en ook eenderde van de frambozen en eenderde van de chocoladestukjes.
  7. Roer dit mengsel lichtjes door elkaar zodat er een marmereffect ontstaat.
  8. Doe nu nogmaals eenderde van alles erin en roer het weer lichtjes door elkaar.
  9. Herhaal deze stap nog een laatste keer en dek het ijs af met de overhangende huishoudfolie.
  10. Zet de vorm 2 uur in de vriezer om op te stijven.
  11. Stort de ijscake op een blad en versier met Top van Coop! chocolade en frambozen.

Ingrediënten

4 personen

2 liter vanille-ijs

1 zakje diepvriesframbozen

150 gram Top! van Coop chocoladetablet puur

1 bakje frambozen

Ingrediënten

Voor 4 personen

Hertog Vanille ijs product photo
Hertog Vanille ijsHERTOG 900ml Vanilla HRT Core x6 x156EB3,19
Alternatief
2
8710624284039 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Tablet puur chocolade product photo
g'woon Tablet puur chocoladeg'woon Tablet puur chocolade0,47
Alternatief
2
g'woon Frambozen product photo
g'woon Frambozeng'woon Frambozen1,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
760
Koolhydraten
83
Vetten
40
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
12
Vezels
5
Zout
0.6
Suiker
0