0
Winkelmand

Chocolade-havermout met banaan en kokos

Probeer eens deze chocolade-havermout met banaan en kokos!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Pureer de amandelmelk met 2 bananen in een blender of met een staafmixer.
  2. Schep de havermout in een steelpan, giet het banaan-melkmengsel erover en voeg de cacao en honing toe. Kook de havermout in circa 10 minuten gaar.
  3. Snijd intussen de overige banaan in plakjes. Schep de havermout in 4 kommen, leg wat plakjes banaan erop en bestrooi met de kokos.

Ingrediënten

4 personen

700 milliliter melk
of
700 milliliter amandelmelk

3 bananen

100 gram havermout

2 eetlepels cacaopoeder

4 eetlepels honing

4 theelepels kokosrasp

Ingrediënten

Voor 4 personen

Bio+ Biologische houdbare halfvolle melk product photo
Bio+ Biologische houdbare halfvolle melkBio+ Biologische halfvolle melk 1,5% 1L1,09
Alternatief
1
5099368909242 product photo
Alternatief
3
Momenteel niet beschikbaar
Smaakt Havermout product photo
Smaakt HavermoutSmaakt Havermout Bio Volkoren 500 g Zak1,99
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1

Niet beschikbaar

amandelmelk
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
360
Koolhydraten
58
Vetten
10
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
6
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0