0
Winkelmand

Chocolade-koffie ‘melt'

Probeer ook eens deze chocolade-koffie ‘melt'.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade en laat ondertussen het ijs een beetje zachter worden.
  2. Laat de chocolade al roerend weer afkoelen tot lauwwarm en spatel de chocolade in ‘slierten' door het ijs.
  3. Laat het ijs weer goed bevriezen en schep er dan bollen van.
  4. Leg een bol ijs in een koffiekopje en schenk er een sterke espresso over. Serveer direct!

Ingrediënten

4 personen

1 reep pure chocolade
of
1 reep melkchocolade

0.5 liter vanilleroomijs

4 kopjes espressokoffie

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
1
8710624298272 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
7613031526406 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
270
Koolhydraten
29
Vetten
16
Verzadigde vetten
10
Eiwitten
3
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0