0
Winkelmand

Chocolade ‘bom'

Probeer eens deze chocolade ‘bom'!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het ijs in de koelkast iets zachter worden. Bekleed ondertussen de schaal met een groot stuk vershoudfolie en laat het aan de zijkanten overhangen.
  2. Snijd de muffins in dunne plakjes van circa 1 cm en bekleed hier de schaal mee. Bestrijk de cakelaag met de frambozenjam en schep het ijs hier bovenop. Strijk het ijs goed aan en snijd de rand cake bij.
  3. Bekleed de bovenkant van het ijs met de restjes cake en dek de schaal af met het overhangende folie. Zet de ijstaart minimaal 2 uur in de diepvries om op te stijven.
  4. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron en roer goed glad tot de chocolade weer afgekoeld is tot lauwwarm.
  5. Stort de ijstaart op een platte schaal en trek het folie eraf. Giet de chocolade erover en snijd de taart in punten. Lekker met lobbig geklopte slagroom.

Ingrediënten

6 personen

500 milliliter chocolade-ijs

4 chocolademuffins

1 potje frambozenjam

200 gram witte chocolade
of
200 gram pure chocolade

Ingrediënten

Voor 6 personen

8710624298210 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Muffin chocolade product photo
Coop Muffin chocoladeCoop Muffin chocolade0,79
Alternatief
1
g'woon Extra jam frambozen product photo
g'woon Extra jam frambozeng'woon extra jam Framboos 450g pot1,45
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
2
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
535
Koolhydraten
68
Vetten
26
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
7
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0