0
Winkelmand

Chocolade-notenbroodjes

Lekker makkelijk recept om zelf chocoladebroodjes mee te maken.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Hak de noten grof en de dadels fijn.
  2. Verwarm de oven voor op 200ºC. Haal het deeg volgens de aanwijzingen op de verpakking uit het blik.
  3. Bestuif het werkvlak met een beetje bloem en rol het deeg uit tot een lange lap. Snijd deze in 3 stukken bij de verticale perforatielijnen en laat de schuine deegranden aan elkaar zitten.
  4. Bestrijk de 3 deegstukken met een laag chocoladepasta en verdeel de noten en dadels erover. Rol de deeglappen op en snijd ze in 3 rechte stukken.
  5. Leg de deegrolletjes met de vulling zichtbaar aan de bovenkant in de muffinvorm. Klop het ei los en bestrijk de broodjes hiermee en bak ze in 12-15 minuten in het midden van de oven goudbruin.

Ingrediënten

1 blik croissantdeeg groot

bloem (naar smaak toevoegen) om te bestuiven

200 gram chocoladepasta

75 gram ongezouten gemengde noten grof gehakt

75 gram dadels fijngehakt, zonder pit

1 ei losgeklopt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Danerolles Croissants classic 6 stuks product photo
Danerolles Croissants classic 6 stuksVers gekoeld deeg om te bakken voor 6 croissants. Maak snel en eenvoudig home made lekkers met het verse deeg. Van croissant tot chocobroodje, van hartige maaltijd tot borrelsnack! Bevat 6 porties.1,94
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
OriNoko Chocoladepasta melk product photo
OriNoko Chocoladepasta melkOriNoko Choco Melk Boterhamsmeersel 350 GRM Beker1,39
Alternatief
1
g'woon Chocolade kruitnoten mix product photo
g'woon Chocolade kruitnoten mixg'woon Chocolade kruitnoten mix1,49
Alternatief
1
Dadels zonder pit product photo
Dadels zonder pitDadels zonder pit 250gr2,51
Alternatief
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
335
Koolhydraten
33
Vetten
19
Verzadigde vetten
6
Eiwitten
7
Vezels
2
Zout
0.8
Suiker
0