0
Winkelmand

Chocoladebavarois

Probeer ook eens deze heerlijke chocoladebavarois!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de randen los van de vorm of houd de vorm enkele tellen in heet water. Stort de bavarois op een licht vochtige schaal zodat je hem in het midden kunt schuiven.
  2. Garneer met de chocoladekrullen en zilverparels.

Ingrediënten

4 personen

6 blaadjes gelatine

4 eetlepels cacaopoeder

75 gram suiker

350 milliliter melk

2 eieren gesplitst

250 milliliter slagroom

100 gram pure chocolade geschaafd

100 gram witte chocolade geschaafd

zilverpilletjes (naar smaak toevoegen) om te garneren

Ingrediënten

Voor 4 personen

Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st. product photo
Dr. Oetker Bladgelatine Helder 12 st.Dr. Oetker Gelatine Wit 20 g0,85
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade1,99
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Melkan Halfvolle melk product photo
Melkan Halfvolle melkMelkan Melk Verse Halfvolle 1 l Pak met punt1,09
Alternatief
1
Coop Scharreleieren product photo
Coop ScharreleierenCoop Scharreleieren2,99
Alternatief
1
Melkan slagroom product photo
Melkan slagroommelkan Verse slagroom 35% vet 250ml1,25
Alternatief
1
g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1
Dr. Oetker Zilveren zachte parels product photo
Dr. Oetker Zilveren zachte parelsDr. Oetker Zachte Parels zilver 40gr1,39
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
690
Koolhydraten
56
Vetten
44
Verzadigde vetten
27
Eiwitten
15
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0