0
Winkelmand

Chocoladeboter

Geen Kerstmis zonder kerstontbijt. Met dit heerlijke vruchtenbrood gevuld met amandel van Rijckelaar maak je iedereen blij. En met deze lekkere chocoladeboter is het een feestje!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Zet een pan met water op het vuur. Plaats hierop een vuurvaste schaal en zorg dat de schaal het water niet raakt.
  3. Zet het vuur laag zodra het water kookt.
  4. Breek de chocolade in stukken en smelt de stukken au bain-marie.
  5. Klop de boter luchtig met een garde.
  6. Laat de chocolade iets afkoelen en druppel de gesmolten chocolade langzaam door de boter. Meng tot er een egaal geheel ontstaat.

Ingrediënten

4 personen

50 gram pure chocolade

100 gram boter

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1

Alternatief