0
Winkelmand

Chocoladecrème met abrikozen

Probeer eens deze chocoladecrème met abrikozen!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Wel de abrikozen in de, eventueel iets verwarmde, likeur. Schep de helft van de koekkruimels in een glas of schaaltje.
  2. Smelt de chocolade al roerend au bain-marie of in de magnetron 1-2 minuten op 300 Watt. Roer de gesmolten chocolade door de mascarpone.
  3. Halveer de abrikozen en leg ze op de koekkruimels. Schep de chocoladecrème erop, verdeel de rest van de koekkruimels erover en strooi er een vleugje cacaopoeder over.

Ingrediënten

1 persoon

5 abrikozen gedroogd

2 eetlepels sinaasappellikeur

2 bitterkoekjes verkruimeld
of
1 kandijkoekje verkruimeld

25 gram extra pure chocolade in stukjes

50 gram mascarpone

cacaopoeder (naar smaak toevoegen)

Ingrediënten

Voor 1 persoon

Abrikozen zonder pit product photo
Abrikozen zonder pitAbrikozen 250gr2,99
Alternatief
1
3035542004206 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Bitterkoekjes product photo
g'woon Bitterkoekjesg'woon bitterkoekjes 250 gram1,45
Alternatief
1
Coop Kandijkoek product photo
Coop KandijkoekCoop Kandijkoek1,63
1
Verkade Tablet extra puur product photo
Verkade Tablet extra puurVerkade Tablet extra puur1,65
Alternatief
1
Galbani Mascarpone product photo
Galbani MascarponeGalbani Mascarpone 250G2,35
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade1,99
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
580
Koolhydraten
47
Vetten
34
Verzadigde vetten
20
Eiwitten
8
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0