0
Winkelmand

Chocoladeflikken

Probeer eens deze chocoladeflikken!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie. Neem de kom chocolade van de pan en klop met een garde door tot alle chocolade is gesmolten.
  2. Giet met 2 lepels kleine hoopjes chocolade op een stuk bakpapier en laat uitvloeien. Bestrooi de chocolade met onder andere stukjes cranberry, koekjes, noten en/of witte chocolade. Bestrooi met nog wat kokos of speculaaskruiden.
  3. Laat de chocoladeflikken helemaal afkoelen en hard worden. Neem ze dan pas voorzichtig van het bakpapier.

Ingrediënten

300 gram pure chocolade in stukjes
of
300 gram melkchocolade in stukjes

20 gram gedroogde cranberry's grof gehakt

20 gram bitterkoekjes grof gehakt

20 gram pistachenoten gepeld, grof gehakt

20 gram witte chocolade grof gehakt

kokosrasp (naar smaak toevoegen) om te bestrooien

speculaaskruiden (naar smaak toevoegen) om te bestrooien

Ingrediënten

Voor 0 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
3
g'woon Chocoladereep melk product photo
g'woon Chocoladereep melkg'woon Melkchocolade 100 g1,19
3
g'woon Cranberry's product photo
g'woon Cranberry'sG'Woon cranberry 175 gram1,13
Alternatief
1
g'woon Bitterkoekjes product photo
g'woon Bitterkoekjesg'woon bitterkoekjes 250 gram1,49
Alternatief
1
g'woon Pistachenoten product photo
g'woon Pistachenoteng'woon gezouten pistache noten 150gr2,01
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1
Bio Today Kokosrasp fijn product photo
Bio Today Kokosrasp fijnBio Today Kokosrasp fijn1,99
1
Verstegen Mix voor koek & speculaas product photo
Verstegen Mix voor koek & speculaasVerstegen kruidenmix voor koek en speculaas 40 g Pot1,65
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
90
Koolhydraten
8
Vetten
5
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
1
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0