0
Winkelmand

Chocoladefondue

Probeer eens deze chocoladefondue!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem een grote pan warm water en hang daarin een kleinere pan, zo dat de bodem het water net niet raakt (au bain-marie).
  2. Breek de chocolade in stukjes en verwarm deze samen met de slagroom in de kleine pan.
  3. Zet het pannetje of een vuurvast schaaltje op een waxinelichthoudertje op tafel. Roer af en toe door als de chocolade lijkt te stollen.
  4. Serveer naar wens met fruit, koekjes en ander snoepgoed (zie tips).

Ingrediënten

4 personen

225 gram pure chocolade

125 milliliter slagroom

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
3
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
415
Koolhydraten
29
Vetten
30
Verzadigde vetten
19
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0