0
Winkelmand

Chocolademousse met mandarijn

Probeer eens deze chocolademousse met mandarijn!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie.
  2. Pers het sap uit de mandarijnen en bewaar de schillen. Roer het mandarijnsap door de chocolade en laat 15 minuten afkoelen.
  3. Klop de slagroom stijf met de suiker. Spatel het chocolademengsel voorzichtig door de slagroom.
  4. Schep de chocolademousse in de mandarijnhelften en laat minimaal 2 uur opstijven in de koelkast.

Ingrediënten

4 personen

200 gram pure chocolade in blokjes

4 mandarijnen grote, schoongeboend

200 milliliter slagroom

20 gram witte basterdsuiker

Ingrediënten

Voor 4 personen

g'woon Chocoladereep extra puur 85% product photo
g'woon Chocoladereep extra puur 85%g'woon Extra Pure Chocolade 85% Cacao 100 g1,39
Alternatief
2
Mandarijnen product photo
MandarijnenCOOP mandarijnen 2/3 1 kilo2,39
Alternatief
1
Melkan Houdbare slagroom product photo
Melkan Houdbare slagroommelkan Houdbare slagroom 35% vet 200ml0,81
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,95
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
475
Koolhydraten
34
Vetten
35
Verzadigde vetten
22
Eiwitten
5
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0