0
Winkelmand

Chocoladetaartje van Wendy de Laat

Een heerlijk Europees recept voor een chocoladetaartje van Wendy de Laat!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bedek een kleine bakvorm met bakpapier.
  2. Doe alle ingrediënten in een blender en blend ze fijn en glad.
  3. Schep het mengsel in de bakvorm en zet minimaal 12 uur in de koelkast.
  4. Hiermee maak je een klein taartje.
  5. Als je een grotere taart wilt maken, verdubbel (of verdrievoudig) je de hoeveelheden.
  6. Serveer met frambozen en/of bosbessen en kokosroom.
  7. Kokosroom maak je door van een blikje kokosmelk de dikke laag van de vloeibare af te scheppen en hier even de mixer op te zetten.

Ingrediënten

6 personen

0.5 rijpe banaan

4 eetlepels boter

2 eetlepels cacaopoeder

1 snufje zout

1 eetlepel honing

Ingrediënten

Voor 6 personen

5099368909242 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan roomboter ongezouten product photo
Melkan roomboter ongezoutenmelkan Ongezouten Roomboter 250gr2,39
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
Verstegen Zeezout product photo
Verstegen ZeezoutVerstegen zeezout 85 g Pot2,55
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief