0
Winkelmand

Chocolate chip cookies met hazelnootpasta

Probeer eens deze chocolate chip cookies met hazelnootpasta!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de boter met de suiker, cacao en hazelnootpasta en klop vervolgens het ei erdoor. Zeef de bloem en het bakpoeder erboven en meng tot een egaal beslag.
  2. Voeg de witte chocolade toe en roer goed om. Dek af met folie en zet circa 30 minuten in de koelkast om op te stijven.
  3. Verwarm de oven voor op 180°C. Maak 10 gelijke balletjes van het deeg en druk ze plat op de bakplaat. Leg de koekjes niet te dicht tegen elkaar, want ze lopen erg uit.
  4. Bak de koekjes circa 15 minuten in de oven tot ze hard aan de rand zijn en nog zacht van binnen. Laat circa 30 minuten afkoelen.

Ingrediënten

100 gram zachte boter

50 gram bruine basterdsuiker

1 eetlepel cacaopoeder

100 gram hazelnootpasta

1 ei

150 gram bloem

1 theelepel bakpoeder

50 gram witte chocolade grof gehakt

Ingrediënten

Voor 0 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
Van Gilse Donkere basterdsuiker product photo
Van Gilse Donkere basterdsuikerVan Gilse Donkere Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,79
Alternatief
1
Lindt Excellence Cacao 78% chocolade product photo
Lindt Excellence Cacao 78% chocoladeLindt Excellence Cacao 78% chocolade2,09
1
4008400402222 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Scharreleieren M product photo
Scharreleieren MScharreleieren M2,99
Alternatief
1
Laarmans Tarwebloem product photo
Laarmans TarwebloemLaarmans Tarwebloem0,45
Alternatief
1
Dr. Oetker Backin bakpoeder product photo
Dr. Oetker Backin bakpoederDr. Oetker Backin bakpoeder0,59
Alternatief
1
g'woon Tablet wit chocolade product photo
g'woon Tablet wit chocoladeg'woon Tablet wit chocolade0,53
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
240
Koolhydraten
24
Vetten
14
Verzadigde vetten
8
Eiwitten
4
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0