0
Winkelmand

Cioccolata calda

Probeer eens deze Italiaanse chocolademelk!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade op een lage stand in een pannetje met een scheutje melk. Verwarm al roerend met een houten lepel tot de chocolade helemaal gesmolten is.
  2. Meng in een kommetje de maizena met 2 eetlepels melk. Schenk de rest van de melk bij de chocolade en roer door tot een glad mengsel.
  3. Voeg de suiker en het maizenamengsel toe. Blijf roeren tot de chocolademelk dikker wordt en mooi glanst.
  4. Neem de pan van de warmtebron, roer de kaneel erdoor en serveer in 4 kleine kopjes.

Ingrediënten

4 personen

200 gram extra pure chocolade in grove stukken

500 milliliter volle melk

2 theelepels maizena

2 eetlepels suiker

0.5 theelepel kaneelpoeder

Ingrediënten

Voor 4 personen

Verkade Tablet extra puur product photo
Verkade Tablet extra puurVerkade Tablet extra puur1,65
Alternatief
2
Melkan Volle melk product photo
Melkan Volle melkMelkan Melk Verse Volle 1 l Pak met punt1,19
Alternatief
1
Duryea Maizena 250G 16x product photo
Duryea Maizena 250G 16xMAIZENA STARCH 16X250G BOX EB ITNL0,59
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
Verstegen Kaneel gemalen product photo
Verstegen Kaneel gemalenVerstegen Kaneel gemalen 37 g Pot2,09
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
405
Koolhydraten
36
Vetten
26
Verzadigde vetten
15
Eiwitten
8
Vezels
5
Zout
0
Suiker
0