0
Winkelmand

Citroen-cheesecakeglaasjes met tijm

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Klop het ei met de basterdsuiker luchtig. Smelt de boter in een steelpan op een lage stand en voeg de helft van het citroensap en de tijm toe.
  2. Giet in een dun straaltje al roerend het eimengsel bij de boter en blijf kloppen tot de lemon curd is ingedikt. Neem van de warmtebron en laat rusten.
  3. Verdeel de koekkruimels over de glaasjes. Meng vervolgens de roomkaas met de gecondenseerde melk en de rest van het citroensap tot een glad mengsel.
  4. Schep in de glaasjes en verdeel de lemon curd erover. Laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast

Ingrediënten

1 ei losgeklopt

60 gram witte basterdsuiker

70 gram boter

2 citroenen sap

1 takje tijm fijngehakt, alleen de blaadjes

150 gram kandijkoekjes fijngehakt

400 gram roomkaas

1 blikje gecondenseerde melk

Ingrediënten

Voor 0 personen

Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
Van Gilse Witte basterdsuiker product photo
Van Gilse Witte basterdsuikerVan Gilse Witte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.2,19
1
Coop Kandijkoek product photo
Coop KandijkoekCoop Kandijkoek1,63
1
Monchou Verse Roomkaas product photo
Monchou Verse RoomkaasMonChou Roomkaas Verse 100 g Wikkel1,25
Alternatief
4
Melkan Gecondenseerde melk product photo
Melkan Gecondenseerde melkMelkan Gezoete gecondenseerde melk 397gr1,34
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
500
Koolhydraten
44
Vetten
31
Verzadigde vetten
20
Eiwitten
10
Vezels
0
Zout
0.8
Suiker
0