0
Winkelmand

Citroen tagliatelle met gebakken asperges en gerookte zalm

Maak asperges eens met citroen tagliatelle en gerookte zalm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schil de asperges en verwijder de harde onderkant. Snijd de asperges schuin in gelijke stukken. Hak de bieslook fijn en de gerookte zalm in stukjes. Rasp de schil van de citroenen.
  2. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verhit ondertussen een scheutje olijfolie in een ruime koekenpan en bak de aspergus 4 minuten. Blus af met de witte wijn en voeg vervolgens de kookroom toe. Laat 3 minuten zachtjes koken. Voeg daarna de gerookte zalm en de helft van de bieslook toe en breng op smaak met zout en peper.
  4. Meng als laatste de citroenrasp en de rucola door de saus en meng hier de tagliatelle door.
  5. Bestrooi de pasta met de overige bieslook en de kappertjes.

Ingrediënten

4 personen

700 gram witte asperges

200 gram Gerookte Schotse zalmfilet

400 gram tagliatelle

150 gram rucola

0.5 bosje bieslook

250 milliliter kookroom

2 citroenen

1 eetlepel kappertjes

1 scheutje witte wijn

Ingrediënten

Voor 4 personen

8717662025693 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
8712224127945 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624268930 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Rucola slamelange product photo
Rucola slamelangeUnbranded Rucola sla melange 150 GRM VERPAKT2,19
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1
Campina Room culinair product photo
Campina Room culinairCampina Roomproduct Culinair 200 ml Pak0,89
Alternatief
2
3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
g'woon Kappertjes product photo
g'woon Kappertjesg'woon Kappertjes 100gr0,79
Alternatief
1
Coop Huiswijn wit halfzoet product photo
Coop Huiswijn wit halfzoetCoop Huiswijn wit halfzoet3,99
Alternatief
1

Alternatief