0
Winkelmand

Citroenrisotto met venkel en dille

Probeer eens deze frisse citroenrisotto met venkel en dille!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de boter in een grote pan en bak hierin de ui en venkel zacht.
  2. Voeg de rijst toe en roer tot de korrels glanzen.
  3. Voeg 250 ml bouillon toe en blijf roeren tot alle bouillon is opgenomen.
  4. Herhaal deze stap tot alle bouillon na circa 20 minuten op is en de rijst beetgaar is.
  5. Rasp de schil van 1 citroen.
  6. Schil beide citroenen dik en snijd de partjes vruchtvlees uit de vliesjes.
  7. Roer de citroenrasp, partjes citroen, dille en crème fraîche door de risotto.
  8. Verdeel over 4 diepe borden en bestrooi de citroenrisotto met de Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

4 personen

50 gram boter

1 ui gesnipperd

2 venkelknollen in dunne plakjes

400 gram risottorijst

1.5 liter groentebouillon

2 citroenen schoongeboend

1 bosje dille fijngehakt

100 milliliter crème fraîche

30 gram Parmezaanse kaas geschaafd

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3592 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Lassie Risotto rijst product photo
Lassie Risotto rijstLassie Risottorijst 400 gram1,49
Alternatief
1
7613032868895 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3416 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Dille product photo
Verstegen DilleVerstegen dille 17 g Pot2,09
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1
Coop Grana padano product photo
Coop Grana padanoCoop Grana padano2,88
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
600
Koolhydraten
84
Vetten
22
Verzadigde vetten
14
Eiwitten
14
Vezels
5
Zout
3.7
Suiker
0