0
Winkelmand

Cocktail met roze garnalen en knoflooksaus van René Pluijm

Probeer eens deze cocktail met roze garnalen en knoflooksaus van René Pluijm!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappels, laat ze afkoelen en snijd ze klein.
  2. Breek een ei boven een zeef.
  3. De dunne eiwitten stromen er doorheen waardoor het makkelijker wordt om het ei te pocheren.
  4. Zet een pan met water op, breng dit aan de kook en voeg een scheutje azijntoe.
  5. Hierdoor stollen de eiwitten beter.
  6. Als het water zachtjes kookt, maak je een draaikolk in het water met een lepel.
  7. Giet dan het ei erin en laat het 3 tot 5 minuten zachtjes koken.
  8. 3 minuten voor een zachte eidooier, 5 minuten voor een harder ei.
  9. Schep het ei eruit en laat het uitlekken.
  10. Verdeel de aardappels over twee schaaltjes.
  11. Voeg de garnalen toe en leg hier het gepocheerde eitje op.
  12. Maak af met flinke lik knoflooksaus.

Ingrediënten

2 personen

100 gram krielaardappeltjes met schil

2 eieren

1 scheut witte wijnazijn

water (naar smaak toevoegen)

2 Garnalencocktails trio met sauzen

Ingrediënten

Voor 2 personen

Bistro minikrieltjes voordeelverpakking product photo
Bistro minikrieltjes voordeelverpakkingSuperunie Unbranded bistro minikrieltjes 600gr0,95
1
Bio+ Biologische Eieren 10 Stuks product photo
Bio+ Biologische Eieren 10 StuksBio+ Eieren3,99
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624344443 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Coop Tapas trio tapenade product photo
Coop Tapas trio tapenadeCoop Tapas trio tapenade3,00
1

Alternatief