0
Winkelmand

Coleslaw

Hoe maak je coleslaw? Hier vind je het klassieke coleslaw recept met witte kool, rode kool, winterpeen, peterselie en rozijnen. Lekker bij hamburgers.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Schaaf de kool en wortel heel fijn. Klop de ingrediënten voor de dressing door elkaar en breng op smaak met zout en peper.
  2. Schep de dressing door de groente en meng de peterselie en rozijnen erdoor. Laat afgedekt minimaal 1 uur op smaak komen in de koelkast. Schep af en toe door. Lekker bij een hamburger.

Ingrediënten

4 personen

200 gram witte kool

200 gram rodekolen

200 gram winterpenen geschrapt

1 bosje peterselie fijngehakt

50 gram rozijnen

voor de dressing

2 eetlepels wittewijnazijn

4 eetlepels mayonaise

1 theelepel mosterd

1 theelepel honing

4 eetlepels karnemelk
of
4 eetlepels yoghurt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Witte kool product photo
Witte koolWitte kool2,39
Alternatief
1
8720600609800 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Winterpeen product photo
WinterpeenWinterpeen stuks0,35
Alternatief
2
Verse peterselie product photo
Verse peterselieCoop Peterselie 45g1,34
Alternatief
1
g'woon Sultana rozijnen product photo
g'woon Sultana rozijnenG'Woon rozijn sultana 375 gram1,39
Alternatief
1
8710624237240 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Zaanse Mayonaise product photo
Zaanse MayonaiseZaanse Mayonaise tube 180ml0,85
Alternatief
1
Marne Franse mosterd mild product photo
Marne Franse mosterd mildFranse mosterd 235 gr0,99
Alternatief
1
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Melkan Karnemelk product photo
Melkan KarnemelkMelkan Karnemelk Verse 1 l Pak met punt0,99
Alternatief
1
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet product photo
Zuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vetZuivelmeester Yoghurt Griekse stijl 10% vet1,79
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
225
Koolhydraten
18
Vetten
15
Verzadigde vetten
2
Eiwitten
3
Vezels
6
Zout
0.3
Suiker
0