0
Winkelmand

Cordon bleu met aardappelschijfjes en spruiten

Zin in iets lekkers? Probeer eens deze cordon bleu met spruitjes en aardappels!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Breng een pan met water aan de kook. Verwijder de buitenste blaadjes van de spruiten en kook de spruiten 10 minuten.
  2. Giet ze af en bewaar met een klontje boter in de pan. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verhit ondertussen 2 koekenpannen met een scheutje olie en bak in de ene pan de aardappelschijfjes in 15 minuten rondom goudbruin en gaar.
  4. Bak in de andere pan de gehakt cordon bleus in 6-8 minuten rondom krokant.
  5. Verdeel de aardappelschijfjes met de cordon bleus en de spruiten over de borden en serveer met de appelmoes

Ingrediënten

4 personen

300 gram spruiten

900 gram aardappelschijfjes

4 gehakt cordon bleus

1 pot appelmoes

Ingrediënten

Voor 4 personen

8710725021786 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Aardappelschijfjes product photo
AardappelschijfjesSU AARDAPPELSCHIJFJES 450G0,82
Alternatief
2
8713526803506 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624282455 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief