0
Winkelmand

Côtelette de porc à la moutarde

Probeer ook eens deze côtelette de porc à la moutarde!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Bestrooi de karbonades met zout en peper. Verhit de boter en olie en bak hierin het vlees 5-7 minuten per kant.
  2. Neem de karbonades uit de pan en verpak ze in aluminiumfolie zodat ze warm blijven.
  3. Fruit de uien in het bakvet. Voeg de bouillon toe en kook iets in.
  4. Roer de augurken, mosterd en crème fraîche erdoor tot een saus. Serveer de mosterdsaus bij de karbonades.
  5. Lekker met gebakken aardappels en sperziebonen of broccoli.

Ingrediënten

4 personen

4 ribkarbonades

50 gram boter

2 eetlepels arachideolie
of
2 eetlepels olijfolie

2 uien gesnipperd

100 milliliter vleesbouillon

4 augurken grof gehakt

2 eetlepels dijonmosterd

200 milliliter crème fraîche

Ingrediënten

Voor 4 personen

Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkel product photo
Croma Bakken en braden met vitamine a & d wikkelCroma Bakken en Braden met Vitamine A & D Wikkel 250 g1,55
Alternatief
1
g'woon Arachideolie product photo
g'woon Arachideolieg'woon Arachideolie3,99
1
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,79
Alternatief
1
3565 product photo
Alternatief
2
Momenteel niet beschikbaar
Maggi Bouillon rundvlees blokjes product photo
Maggi Bouillon rundvlees blokjesMAGGI Bouillon Rundvlees 123 Gram Doos1,15
Alternatief
1
g'woon Augurken fijn zoetzuur product photo
g'woon Augurken fijn zoetzuurg'woon Augurken fijn zoetzuur 330gr0,99
Alternatief
1
Marne Dijon mosterd scherp product photo
Marne Dijon mosterd scherpDijon mosterd 235 gr0,85
Alternatief
1
Melkan Crème fraîche product photo
Melkan Crème fraîcheMelkan Crème fraîche1,19
Alternatief
1

Niet beschikbaar

ribkarbonades
Geen product gevonden

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
560
Koolhydraten
5
Vetten
43
Verzadigde vetten
23
Eiwitten
36
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0