0
Winkelmand

Courgette cappuccino

Een heerlijk Europees recept voor een courgette cappuccino.

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de kruidenbouillon in een soeppan en voeg de courgetteplakken en basilicum toe.
  2. Kook de courgette in ca. 10 minuten op een matige stand gaar. Pureer de courgettes in de bouillon.
  3. Breng de soep op smaak met zout en peper. Klop de slagroom lobbig.
  4. Verdeel de soep over kommen en schep de slagroom er bovenop. Bestrooi de slagroom met bieslook.

Ingrediënten

4 personen

750 milliliter kruidenbouillon

400 gram courgettes in plakken

10 blaadjes basilicum

4 eetlepels slagroom

2 eetlepels bieslook fijngeknipt

Ingrediënten

Voor 4 personen

Maggi Bouillon tuinkruiden product photo
Maggi Bouillon tuinkruidenMAGGI Bouillon Tuinkruiden 140 Gram Doos1,59
Alternatief
1
Courgette product photo
CourgetteCourgette is een redelijk neutrale groente en past daarom in vrijwel ieder gerecht. Door de fijne structuur en vorm van de groente kunt u heerlijke verrassende lekkernijen op tafel zetten, zoals courgetterolletjes gevuld met spek en geitenkaas of mini groente pizzaatjes.0,55
Alternatief
1
Verse basilicum product photo
Verse basilicumVomar Basilicum 12g1,29
Alternatief
1
Melkan Slagroom spuitbus product photo
Melkan Slagroom spuitbusMelkan slagroom 250gr vol & romig1,05
Alternatief
1
Verse bieslook product photo
Verse bieslookCoop Bieslook 20g0,92
Alternatief
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
75
Koolhydraten
6
Vetten
4
Verzadigde vetten
3
Eiwitten
2
Vezels
0
Zout
0
Suiker
0