0
Winkelmand

Couscous met broccoli, geroosterde asperges en geitenkaas

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Verdeel de broccoli in kleine roosjes. Maal ze tot korrels in de keukenmachine. Schep deze broccolirijst in een ruime schaal door de couscous.
  2. Snijd de houtachtige onderkant van de asperges. Bestrijk de asperges met olijfolie en rooster ze 5-6 minuten in een hete grillpan. Keer ze regelmatig om.
  3. Giet 300 ml kokend water over het couscous-broccolimengsel, roer door en laat even staan. Meng het citroensap met de honing, tijm, rest van de olijfolie, zout en peper tot een dressing.
  4. Verdeel de asperges, geitenkaas en bosui over de couscous. Besprenkel met de dressing. Rooster de amandelen in een droge, hete koekenpan en strooi ze over het gerecht.

Ingrediënten

4 personen

400 gram broccoli

400 gram couscous

500 gram groene asperges

5 eetlepels olijfolie

1 citroen sap

1 eetlepel honing

0.5 eetlepel tijm gehakt

200 gram zachte geitenkaas verkruimeld

3 lente-/bosuitjes in ringetjes

100 gram blanke amandelen

Ingrediënten

Voor 4 personen

2134200000000 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Lassie Couscous product photo
Lassie CouscousLassie Bio Couscous 275 GRM doos1,19
Alternatief
2
EAT ME Groene aspergetips product photo
EAT ME Groene aspergetipsEAT ME Groene aspergetips5,99
Alternatief
3
g'woon Olijfolie traditioneel product photo
g'woon Olijfolie traditioneelg'woon olijfolie traditioneel 500ml3,59
Alternatief
1
3416 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8710624218324 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1
Bettine Geitenkaas 48+ naturel product photo
Bettine Geitenkaas 48+ naturelBettine Geitenkaas Naturel Plakjes 125 gram1,79
Alternatief
2
3545 product photo
3
Momenteel niet beschikbaar
8710725025111 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
880
Koolhydraten
93
Vetten
39
Verzadigde vetten
11
Eiwitten
33
Vezels
12
Zout
0.7
Suiker
0