0
Winkelmand

Cranberrysaus met port

Probeer eens deze cranberrysaus met port!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de cranberry's met het sinaasappelsap in een steelpannetje en breng aan de kook. Voeg de suiker, port, kaneel, kruidnagels en tijm toe en laat op een lage stand circa 10 minuten pruttelen.
  2. Pureer de saus kort met een staafmixer. Neem de pan van de warmtebron en schenk de saus met de kruiden in een pot. Draai het deksel erop en zet de gevulde pot omgekeerd weg. Bewaar tot maximaal 6 maanden op een donkere, koele plaats.
  3. Bewaar de saus na openen in de koelkast. Lekker bij lemoncurd-taartjes of citroentaart.

Ingrediënten

250 gram verse cranberry's

100 milliliter sinaasappelsap

4 eetlepels suiker

100 milliliter rode port 

1 kaneelstokje

2 kruidnagels

2 takjes tijm

Ingrediënten

Voor 0 personen

Cranberries product photo
CranberriesCranberries 250gr3,65
Alternatief
1
Coop Vers sap sinaasappel fles product photo
Coop Vers sap sinaasappel flesCoop Sinaassap 1000 ml Fles2,99
Alternatief
1
Van Gilse Kristalsuiker fijn product photo
Van Gilse Kristalsuiker fijnVan Gilse Kristalsuiker Fijn 750 Gram Stazak1,05
Alternatief
1
8710624029425 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8715104414142 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
8712200082299 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
Verstegen Tijm product photo
Verstegen TijmTijm is zeer goed te combineren met vette producten omdat het de vertering bevorderd.1,95
1

Alternatief

Voedingswaarde

Energie
425
Koolhydraten
72
Vetten
0
Verzadigde vetten
0
Eiwitten
2
Vezels
9
Zout
0
Suiker
0