0
Winkelmand

Crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton

Probeer eens deze verrassend lekkere crème brûlée van paté met kruidkoekcrouton!

Bereiding
Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de roompaté met de cranberrycompote of bosvruchtenjam en eventueel een klein scheutje cognac of port.
  2. Vul er lage ovenvaste schaaltjes mee en strijk de bovenkant met de bolle kant van een vochtige lepel glad. Zet even in de koelkast om op te stijven.
  3. Verwarm de ovengrill. Bestrooi de paté met basterdsuiker en laat deze karamelliseren onder de hete ovengrill.
  4. Rooster intussen zeer dungesneden plakken kruidkoek in een broodrooster. Steek eventueel sterren eruit en serveer bij de paté.

Ingrediënten

4 personen

200 gram roompaté

1 eetlepel cranberrycompote
of
1 eetlepel bosvruchtenjam

1 scheutje cognac
of
1 scheutje port

2 eetlepels lichtbruine basterdsuiker

4 plakken kruidkoeken dun gesneden

Ingrediënten

Voor 4 personen

Kips Roompaté 125g product photo
Kips Roompaté 125gKips Roompaté1,55
Alternatief
2
Ocean Spray Cranberry compote product photo
Ocean Spray Cranberry compoteOcean Spray Sauce Original Cranberry 250 g Bus1,69
1
8710624220259 product photo
Alternatief
1
Momenteel niet beschikbaar
3018300006476 product photo
1
Momenteel niet beschikbaar
Offley Ruby porto product photo
Offley Ruby portoOffley Wijn Ruby Porto 750 ml Fles7,99
Alternatief
1
Van Gilse Lichte basterdsuiker product photo
Van Gilse Lichte basterdsuikerVan Gilse Lichte Basterdsuiker 600 Gram Stazak0,99
Alternatief
1
g'woon Ontbijtkoek naturel gesneden product photo
g'woon Ontbijtkoek naturel gesnedeng'woon Ontbijtkoek naturel gesneden0,85
Alternatief
1

Alternatief